Versterking van 4vitae

En afscheid van Arno Terra

door | 23 september, 2022 | 0 Reacties

De ontwikkeling van 4vitae staat deze maand in het teken van personele veranderingen. Per 1 september 2022 is dhr. Arno Terra  op eigen verzoek en in goed overleg uit dienst getreden. We danken dhr. Terra voor zijn bijdrage aan de start en ontwikkeling van 4vitae en wensen hem veel succes met zijn verdere carrière.

Tegelijkertijd is er ook versterking in aantocht. Komende weken zullen in ieder geval twee nieuwe partners aansluiten. Partijen die het team, de diversiteit, ervaring en de marktkennis in de onderzoekswereld. sector geestelijke gezondheidzorg en voedselindustrie zullen versterken.

Met deze wijzigingen in het team is 4vitae klaar voor een verdere uitbouw van haar leidende positie als aanbieder van besturingsoplossingen voor Uitdagend leiderschap, narratief evalueren en maatschappelijk verantwoorden. We zullen onze huidige en toekomstige klanten nog beter van dienst kunnen zijn bij het op gang brengen en begeleiden van transformatie, monitoring en innovatieprocessen in publieke, maatschappelijke en commerciële sectoren.

Er zit nog meer in het vat waarover op dit moment nog geen mededelingen gedaan kunnen worden. Daarover volgt de komende maanden meer nieuws.